Minden előfizető csak a saját számlájának a fizetéséért vállal kezességet.Nemfizetés esetén csak az érintett előfizető szerződése szűnhet meg – a Tiéd nem.
Igen. Minden mobilflottás tarifánk esetében percdíjmentes az egymás közötti korlátlan beszélgetés. Tény, hogy van tarifa, ahol ennek az opciónak minimális felára van, azonban új percdíjaid ezzel együtt is rendkívül kedvezőek lesznek.
Mobilflotta-tarifáink egy részénél nem kerülhető ki a telefonadó. Egy másik részénél valamilyen szolgáltatás (pl. internet) igénybevételével kiváltható a telefonadó, de az esetek zömében egyáltalán nincs.
Igen, legalább olyan kedvező áron, mintha publikus díjcsomagra vállalnál hűségidőt valamelyik szolgáltató üzletében. Viszont vedd figyelembe, hogy némelyik mobilflotta csomag olyan kedvező, hogy cserébe le kell mondani a kedvező árú készülék vásárlásáról.
Mi előzetesen leegyeztetjük az adatokat , így számodra futárszolgálat viszi ki a kért szolgáltatást vagy terméket, Te csak aláírod és kész. Ennyire egyszerű!
Ennek száma korlátozott és függ a választandó tarifától. Előzetes konzultáció után pontos számot tudunk Neked mondani. De megsúgjuk, sok minden megoldható...
Nincs, ez a szolgáltatás díjmentes, ez törvényi előírás. Viszont vedd figyelembe, hogy a kártyacserének általában van díja. Ennek mértéke szolgáltatóként változik.
Az ügyfél szerződik, és ő kapja a számlát is.
Nem minden esetben, az adott szerződésed tarifa váltási szabályait kell betartani.
Nem minden esetben.